Pallets repareren

Pallets repareren via Pallethandel De Bruijn

De Bruijn Pallets is reeds ruim 30 jaar gespecialiseerd in nieuwe- en gebruikte pallets. Door onze jarenlange ervaring van eersteklas pallets, prijs, kwaliteit, assortiment en een voorraad van méér dan 50.000 stuks zijn we steeds op weg naar tevreden klanten. Pallet Reparatie vakmanschap tegen altijd scherpe prijzen!

Pallet reparatie

De Bruijn Pallets repareert in eigen huis. In onze goed uitgeruste werkplaats krijgen veel pallets weer een nieuw leven. Een kleine reparatie kan betekenen dat u weer jarenlang gebruik kunt maken van deze pallet. En dat spaart weer kosten. Mocht het toch zo zijn dat de pallet niet meer te herstellen is, dan hebben we altijd een passend nieuw of gebruikt alternatief, gewoon op voorraad.

Reparatie pallets Reparatie afdeling Pallethandel De Bruijn te Rucpchen

Pallet controle

Wij repareren nieuwe- en gebruikte pallets zoals: blok pallets, eenmalige en tweeweg pallets, vierweg industriepallets etc. Bij de Bruijn Pallets is het repareren van pallets een belangrijk onderdeel van het werk. Alle binnengekomen pallets worden eerst uitvoerig gesorteerd en gecontroleerd. De beschadigde pallets worden in onze eigen werkplaats gerepareerd. Een pallet is een gebruiksvoorwerp waar vaak ruw mee omgegaan wordt. Het is dan ook normaal dat er in de praktijk dus wel eens een pallet beschadigd. Echter, een kapotte pallet hoeft meestal niet wegegooid te worden. In veel gevallen is reparatie door de Bruijn pallets mogelijk.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar: 0165 343 037 of mail naar: info@debruijnpallets.nl

Verschillende formaten pallets

Geen formaat is ons vreemd en de staat van onderhoud is voor ons geen probleem. Goede pallets worden direct weer ingezet, kapotte pallets repareren wij zelf en schrootpallets worden door ons netjes gedemonteerd. Tegen een vooraf afgesproken tarief komen wij uw overtollige pallets ophalen. Op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Wij hanteren hierbij de stelregel dat voor alle nog bruikbare pallets een prima vergoeding wordt betaald.