Eenmalige pallets kopen

Eenmalige pallets kopen

Een standaard eenmalige pallet is 800mm x 1200 mm of 1000x1200
Ook de display pallets 40 x 60 en 60 x 80 vallen onder de eenmalige pallets.

Eenmalige pallets aanschaffen

De Bruijn pallets biedt u een breed assortiment, waarin scherp geprijsde eenmalige pallets ruim vertegenwoordigd zijn. U vindt ze bij ons in allerlei soorten en maten! U kunt bij ons terecht voor:
√ nieuwe pallets;
√ pallets op maat;
de reparatie van pallets;
√ de recycling van pallets.

Eenmalige pallets kunt u na gebruik dus ook aan ons leveren, zodat wij voor een milieuvriendelijke verwerking kunnen zorgen. Naast het leveren van topkwaliteit is bijdragen aan een betere wereld namelijk een van onze speerpunten! Pallets die hersteld kunnen worden, gaan direct naar de reparatieafdeling, terwijl eenmalige pallets die niet meer gerepareerd kunnen worden op efficiënte wijze gerecycled worden.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van CP pallets. Bel naar: 0165 343 037 of mail naar: info@debruijnpallets.nl

Ruime ervaring

Al meer dan 30 jaar is de Bruijn pallets actief in het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. Wij verkopen en leveren Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, en blokpallets of balkpallets. De pallets die binnenkomen worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen.
afvalhout wordt geleverd aan de spaanplaatindustrie. Metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaalrecyclers geleverd.

Resize of Resize of 100x120 eenmalig