Blokpallets kopen

Blokpallets kopen

Blok pallets is een algemene aanduiding voor pallets die van alle vier zijden toegankelijk zijn voor een handpallet-truck of een heftruck. Zoals de naam al aangeeft is de pallet voorzien van blokken of klossen, die meestal op de hoeken van de pallet zijn aangebracht. Doordat de pallet van alle vier zijden mechanisch kan worden verplaatst of omhoog gebracht, is deze pallet het meest geschikt voor opslag en transport.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar: 0165 343 037 of mail naar: info@debruijnpallets.nl

Blokpallets ook wel 4-weg pallets

Blok pallets worden daarom ook wel 4-weg pallets genoemd. De maatvoering van de pallet is daarbij niet van belang. Blok pallets worden in allerlei maatvoeringen geproduceerd. Blok pallets worden meestal van hout gemaakt maar kunststof kan ook. Blok pallets zijn onmisbaar in het wereldwijde transport van goederen.

Samenstelling blok pallets

Balk pallets zijn samengesteld uit 2 óf meer balken die dezelfde functie hebben als de klossen bij de blok pallets. Balk pallets worden daarom ook wel 2-weg pallets genoemd. Het grote voordeel van balk pallets is dat de draagkracht en de belastbaarheid van de pallet vergroot wordt, door de toepassing van de balken.

De balken worden over de gehele lengte of breedte aangebracht. Hoe meer balken hoe sterker de pallet. Echter, door de aanwezigheid van de balken, is de toegankelijkheid van de pallet voor heftrucks en handpallet-trucks beperkt tot twee zijden.

De balk pallet wordt veel toegepast in de steen- en betonindustrie. De Bruijn pallets levert een grote diversiteit aan blok en balk pallets.

Resize of Resize of open blok