Blokpallets

De term blokpallets wordt algemeen gebruikt voor pallets die van alle vier zijden toegankelijk zijn voor een handpallet-truck of een heftruck. Zoals de naam al aangeeft is de pallet voorzien van blokken of klossen, die meestal op de hoeken van de pallet zijn aangebracht. Doordat de pallet van alle vier zijden mechanisch kan worden verplaatst of omhoog gebracht, is deze pallet het meest geschikt voor opslag en transport. Het kopen van een dergelijk blokpallet doet u bij Pallethandel de Bruijn in Rucphen.

Blokpallets worden ook wel vierwegpallets genoemd

Door de toegankelijkheid van alle zijden van de pallet wordt het een vierwegpallet genoemd. Het is hiermee het ideale pallet om te kopen. De maatvoering van de pallet is daarbij niet van belang. Blokpallets worden in allerlei maatvoeringen geproduceerd. De pallets worden meestal van hout gemaakt maar kunststof kan ook. U kunt dus een blokpallet in diverse maten en materialen bij ons kopen. Dit type pallets zijn vanwege deze kenmerken onmisbaar in het wereldwijde transport van goederen. Vanwege de duurzaamheid van de materialen die gebruikt worden in pallets, behoort reparatie van pallets ook tot onze werkzaamheden. Door reparatie hoeft u niet direct een nieuwe blokpallet te kopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Bij palletgroothandel de Bruijn is het mogelijk om een nieuwe blokpallet te kopen of gebruikte blokpallets over te kopen. Bel ons via 0165 343 037 of stuur een e-mail naar info@debruijnpallets.nl om de opties te bespreken die wij u te bieden hebben. Voor pallets in regio Breda en omgeving komt u naar ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij voorzien u snel van een prijsopgaaf.

Resize of Resize of open blok