Pallethandel in regio Roosendaal

Bent u op zoek naar een gedegen pallethandel in de omgeving van Roosendaal om een pallet te kopen? Breng dan zeker een bezoek aan Pallethandel de Bruijn in Rucphen. Als palletbedrijf in de buurt van Roosendaal staan onze medewerkers klaar om u te assisteren bij de in- en verkoop van pallets. Zo krijgt u de ladingdragers die u nodig heeft voor uw transport of andere werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een pallethandel die u kan voorzien van oplossingen op maat? Contacteer ons!
Telefonisch contact Offerte aanvragen

Palletspecialisten

Europalletcertificering

Internationaal transport

Reparatie van pallets

Bij onze pallethandel is alle kennis aanwezig die u nodig heeft

Als pallethandel vlakbij Breda en Roosendaal vertrouwt u bij Pallethandel de Bruijn op de jarenlange expertise die de medewerkers hebben op het gebied van pallets. Ons palletbedrijf heeft een ruime voorraad aan pallets in verschillende afmetingen en materialen. Dit ruime assortiment zorgt ervoor dat u altijd een pallet kunt kopen die aan uw verwachtingen voldoet. Onze diensten gaan verder dan enkel de in- en verkoop van deze ladingdragers. U brengt pallets ook naar ons palletbedrijf om te laten repareren wanneer hier kleine defecten aan zijn. Deze zijn door onze vakmensen eenvoudig te verhelpen waarna het pallet weer een ronde mee kan.

U vindt bij ons ook gecertificeerde pallets

Als palletbedrijf en palletgroothandel hebben wij uiteraard diverse soorten en maten pallets in ons assortiment om te kopen. Wanneer u in regio Roosendaal Europallets wilt kopen met de juiste certificering, helpen wij u graag verder. U bent ervan verzekerd dat deze volgens de EPAL-normen geproduceerd zijn, als u ze koopt bij onze pallethandel. Dit geeft wel zo’n prettig gevoel aangezien er grote gewichten verplaatst worden met deze ladingdragers.

Pallethandel de Bruijn
Pallethandel de Bruijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag naar onze inkoopmogelijkheden

Of u nu zelf een pallet wilt kopen of u wilt uw pallets verkopen aan een professioneel palletbedrijf; Pallethandel de Bruijn is dé plek om naartoe te gaan. Onze medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden en geven een antwoord op uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 343 037. Geef een pallet ook na het kopen en gebruiken nog een tweede leven door het bij ons palletbedrijf te laten repareren. Hierna gebruikt u deze pallets zelf weer of verkoopt ze aan ons.

Laat hier uw vraag achter!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

'