Pallethandel in de omgeving van Breda

Voor het kopen en verkopen van pallets komt u naar onze pallethandel in Rucphen, vlakbij Breda. De Bruijn is een palletbedrijf waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent deze ladingdragers. Heeft u nog een oude pallet liggen die weg moet? Deze verkoopt u eenvoudig en voor een eerlijke prijs bij ons palletbedrijf.

Bent u op zoek naar een pallethandel die u kan voorzien van oplossingen op maat? Contacteer ons!
Telefonisch contact Offerte aanvragen

Palletspecialisten

Europalletcertificering

Internationaal transport

Reparatie van pallets

Voor expertise in pallets gaat u naar een pallethandel

Pallethandel de Bruijn heeft alle kennis in huis die nodig is om u te voorzien van goed advies. Ongeacht het type of de maatvoering van de pallet die u wilt kopen, de pallet die u laat repareren of verkopen. Of u nu op zoek bent naar pallets van hout of kunststof; deze kunt u in hoge kwaliteit kopen bij ons palletbedrijf. U vindt onze pallethandel vlakbij Roosendaal en de parel van het zuiden.

Wij staan voor deze duurzame manier van transport

Het voordeel van het inzetten van pallets als ladingdragers, is dat deze meermaals te gebruiken zijn. Heeft uw blokpallet toch beschadigingen? Dan laat u die vakkundig repareren bij onze pallethandel. Zo gaat het materiaal nog een ronde langer mee. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw financiën. Heeft u nog veel pallets liggen die u niet meer gebruikt? Deze kopen wij als palletbedrijf graag in. Indien nodig knappen wij ze op zodat andere bedrijven deze pallets tegen een zachtere prijs weer van ons kopen. Zo houden we vanuit onze pallethandel een bruikbare pallet zo lang mogelijk in de roulatie.

Pallethandel de Bruijn
Pallethandel de Bruijn

Neem contact met ons op

Als palletgroothandel staan wij in voor een professionele benadering van uw verzoek. De medewerkers van ons bedrijf zorgen ervoor dat de pallets die u komt kopen bij ons altijd in topconditie zijn. Dat is ook waarom u naar een palletbedrijf gaat. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en het kopen van pallets? Neem telefonisch contact met ons op via 0165 343 037 of stuur een e-mail naar info@debruijnpallets.nl. Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte van onze pallethandel aan.

Laat hier uw vraag achter!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

'