Europallets in regio Roosendaal

Bent u op zoek naar Europallets in de omgeving van Roosendaal? Neem dan zeker contact op met Pallethandel de Bruijn in Ruchphen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan pallets, waaronder Europallets. Ook voor het verkopen of de reparatie van uw pallets kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen staan voor u klaar.

Bent u op zoek naar een pallethandel die u kan voorzien van oplossingen op maat? Contacteer ons!
Telefonisch contact Offerte aanvragen

Palletspecialisten

Europalletcertificering

Internationaal transport

Reparatie van pallets

Het is mogelijk de ISPM-15-certificering bij de Europallets aan te vragen

Bij het kopen van Europallets moet u rekening houden met bepaalde certificeringen en normen, waaronder de ISPM-15. Wanneer u uw Europallets bij ons koopt, bent u er van verzekerd dat dit goed zit. Als gedegen palletgroothandel staan wij volledig achter de kwaliteit van de pallets die wij verkopen. U benadert ons ook voor de overname van uw Europallets. Heeft u de pallets niet meer nodig? Laat ons deze tegen een goede prijs van u overnemen. Hiermee bent u van de pallets af en kunnen wij ze aan andere bedrijven verkopen.

Pallethandel de Bruijn
Pallethandel de Bruijn

Benader ons voor al uw palletgerelateerde zaken

Of u nu pallets wilt kopen of verkopen; de medewerkers van Pallethandel de Bruijn komen graag met u in contact. Als pallethandel in de omgeving van Roosendaal kunt u bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met Europallets. Ook reparatie of certificering is bij ons mogelijk. Bereik ons telefonisch via 0165 343 037 of stuur een e-mail naar info@debruijnpallets.nl en geef aan wat we voor u kunnen betekenen.

Laat hier uw vraag achter!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

'