Tweedehands pallets

Tweedehands pallets in topconditie!

Bent u op zoek naar gebruikte pallets om uw opslag of transport beter te regelen? Wij leveren al jarenlang duurzame pallets van het allerbeste hout. Ondanks dat deze pallets tweedehands zijn is de kwaliteit net zo goed als een nieuwe. De pallets worden streng gecontroleerd op draagvermogen en de conditie van het materiaal. Waarom een pallet eenmalig gebruiken terwijl deze bijna nog nieuw en nog een geruime tijd te gebruiken is?

offerte-cta

Op zoek naar een tijdelijke oplossing?

Zeker voor een tijdelijk oplossing als opslag voor goederen of eenmalig transport zijn gebruikte pallets de oplossing. U bent altijd in de mogelijkheid om eenmalige pallets aan te schaffen. Deze gaan slechts tijdelijk mee. Waarom dan niet voor hetzelfde geld kwalitatieve tweedehands pallets kopen?

Bij binnenkomst selecteren wij selectief welke pallets voor hergebruik in aanmerking komen. Gebruikte pallets met een te grote schade aan de draagplanken of blokken nemen wij niet terug. We controleren en repareren enkel en alleen de bruikbare pallets! Door onze werkwijze krijgt niet alleen een pallet een nieuw leven, maar wij verstevigen en herstellen pallets waardoor de gebruiker net zoveel profijt heeft van een gebruikte pallet als een nieuwe.

Wij leveren naast gebruikte ook nieuw eenmalige pallets of EPAL euro pallets.
Neem contact op en wij helpen u graag verder.