Pallet groothandel

Pallet groothandel 
Als groothandel in pallets kun je niet om het begrip heen van de ‘Europallet’ . Het systeem van de europallet is gericht op het duurzaam gebruik hiervan door middel van een statiegeldsysteem. Maar dit geld alleen voor de echte Europallet! 
De bruijn pallet groothandel rucphen
Hoe het werkt
Een europallet moet aan bepaalde eisen voldoen zoals afmeting (80x120 cm) en een markering van echtheid. Op de rechter klos staat ‘Euro’ en op de andere zijde staat de naam van de fabrikant vermeld. Europallets mogen uitsluitend gemaakt worden door erkende bedrijven welke voldoen aan de Epal-norm. Europallets verkerend in uitstekende kwaliteit kunnen tot wel 2.000kg belast worden. Let wel dat dit een gelijkmatige belasting is!

Wat is de waarde van een Euro pallet?
Graag geven wij als leverancier van europallets aan wat uw gebruikte pallets waard zijn. Als een pallet beschadigd is verliest deze zijn gehele waarde. De statiegeldwaarde kan per bedrijf verschillen. Dit heeft onder meer te maken met de conditie en hoeveelheid pallets wat men inlevert. De gemiddelde marktwaarde is ongeveer 7 euro per pallet welke in een goede staat verkeerd.

Heeft u Europallets nodig of wilt u deze graag inleveren?
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar: 0165 343 037 of mail naar: info@debruijnpallets.nl