De palletfabriek

De palletfabriek
Als bedrijf hebben wij meer dan 30 jaar ervaring om alle soorten en maten van pallets te repareren, recyclen en in productie te nemen. Van kleinere oplage tot grote partijen voor productiebedrijven verzorgen wij pallets naar uw wens. Door onze platte organisatie zijn wij flexibel en kunnen wij snel voor een passende oplossing zorgen.

Ons motto ‘wij leveren kwaliteit als palletfabriek!’
Wij leveren zeer goede kwaliteit als fabriek! Hoe kunnen wij dat waarborgen? Alles wat onze deur verlaat krijgt een grondige controle. Iedere pallet of het nu een nieuwe, gebruikte of gerecyclede is worden nagekeken op schade of mankementen. Dit resulteert niet alleen dat de geleverde pallets langer in omloop zijn, maar ook in een betere klanttevredenheid.

Grote en kleine series produceert onze palletfabriek
Doordat wij de productie in eigen hand hebben kunnen wij zelf snel schakelen met de productie. Of het nu om een grote order gaat of een kleine oplage wij passen het in op onze productie en planning. Veel palletbedrijven laten deze extern produceren waardoor zij afhankelijk zijn van grote palletfabrieken. Dit heeft als gevolg dat zij minder snel kunnen leveren of gebonden zitten aan besteltermijnen.

Pallet recycling wordt steeds belangrijker
Natuurlijk zijn de meeste mensen bekend met de europallet en het inleversysteem. Maar wat nu als pallets beschadigd zijn? Zijn deze dan meteen afgeschreven en niet meer bruikbaar? In vele gevallen komt het voor dat pallets ruw worden behandeld en sneuvelen. Pallets waar wij nog iets mee kunnen repareren wij het liefste wat weer goed is voor het milieu. Recycling staat bij ons hoog in het vaandel en passen wij geregeld toe. Deze pallets welke wij repareren moeten uiteraard wel voldoen aan onze kwaliteitseisen.

van bovenaf